Nova Godina Zlatibor

Doček Nove Godine na Zlatiboru

Jedan od najvećih i najposećenijih događaja na Zlatiboru je doček Nove Godine. Svake godine lokalne vlasti organizuju doček na Kraljevom trgu. Na glavnoj bini u centru Zlatibora kod poznatog zlatiborskog jezera nastupaju poznati izvođači, a u ponoć trubači i vatromet koji u prelpeim bojama obasjava zimsko nebo.

Na trgu novogodišnji koncerti počinju oko 22:30 h i traju do 03:00 h ujutru. Kako bi se zagrejali, posetioci mogu kupiti kuvano vino ili rakiju koja se služi celo veče na trgu.

Žurka počinje već 31. decembra ujutru i na ulicama se već tada čuje muzika. Sve vrvi od euforiučnih turista koji sa nestrpljenjem očekuju dobar provod te večeri. Novogodišnja sezona počinje 28. decembra i tada pristižu gosti na Zlatibor. Restorani, kafići, noćni klubovi pripremaju se i mesec dana unapred, a rezervacije za smeštaj i doček u ugostiteljskim objektima počinju mesecima unapred. Tokom novogodišnjih praznika Zlatibor poseti nekoliko desetina hiljada ljudi.

S obzirom da su u tom periodu najveće gužve potrebno je na vreme rezervisati i obezbediti smeštaj, sobu, apartman ili vilu.

Monix Turistička Agencija Vam nudi apartmane u centru – apartmane Monix Centar, apartmane Monix Village za one koji žele da praznike provedu van gužve u nestvarnoj zimskoj idili i Vilu Monix Club.

U Vili Monix Club organizuje se doček Nove Godine uz fantastičnu hranu, piće, muziku i druženje. Ovaj objekat Vam nudi i luskuzne sobe i apartmane.

Doček Nove Godine na Zlatiboru nikako ne može biti promašaj i pruža pravo zadovoljstvo kod svakog posetioca.

Novogodišnja atmosfera i euforija traje i nekoliko dana posle 31. decemra, pa Vam savetujemo da uživate u svežem vazduhu, šetnjama, prelepoj prirodi i raznim izletima kao što je Sirogojno, Mokra Gora, Drvengrad, Višegrad, Tara, Ljubiš i ostale atraktivne destinacije u okolini Zlatibora.

 

Zlatibor smestaj
Prodaja apartmana na Zlatiboru
Izleti sa Zlatibora

 

Kompletnu ponudu smestaja i izleta na Zlatiboru mozete pogledati na nasem sajtu: http://visit-zlatibor.com/

 

Kompletna ponuda izleta sa Zlatibora:

 

Izlet Mokra Gora                                         Izlet Sirogojno – Stopica pecina
Izlet Uvac                                                                      Izlet Visegrad

Leave a Reply

Your email address will not be published.