Edipsos Hotel Minos 2*

Hotel Minos 2* je udaljen 1 minut hoda od plaže. Nalazi se u samom centru Edipsosa. U svojoj onudi ima bar i sobe sa balkonima koje gledaju ili na grad ili na Evijski zaliv. Sve sobe imaju TV/SAT i mini bar. Kupatila imaju kadu, fen za kous i bespalkatan toaletni pribor. Doručak je na raspolaganju gostima u obližnjem objektu. U baru u hotelu služe  se pića i užine. Recepcija radi 24 h dnevno, a u hotelu postoji i zajednički salon. Besplatan bežični internet je dostupan u zajedničkim prostorijama. Hotel Minos je udaljen 4 km od centra i 200 km od aerodorma.  Luka Edipsos se nalazi na 300 m od hotela i 15 km od primorskog mesta Orei koje je poznato kao veoma živahno.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, fen za kosu, TV/SAT, mini bar.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, lobi, bar.

Usluga: Noćenje sa doručkom.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://www.booking.com/hotel/gr/minos.sr.html

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.