Edipsos Hotel Omiros Luxury 3*

Hotel Omiros Luxury 3* se nalazi u mestu Edipsos, na ostrvu Evija. Udaljen je  100 m od plaže i isto toliko od luke i termalnih izvora.  Sobe su veoma elgantno uređene. Svaka ima klima uređaj, TV/SAT i kupatilo sa toaletnim priborom. Većina ima pogled na more. Doručak je veoma bogat, ukusan i raznovrsan i služi se svakog jutra na bazi švedskog stola. Gosti su u mogućnosti i da probaju odličan domaći med i džem. Besplatan bežični internet je dostupan u celom objektu. U baru gosti mogu da se opuste i osveže uz piće ili kafu. Recepcija radi 24 h, a  mogu se iznajmiti bicikl ili automobil i oblilaziti okolina. Parking se nalazi u okviru objekta i besplatan je. Hotel Omiros Luxury je udaljen 4 km od centra i 200 km od aerodroma.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, kozmetiku, fen za kosu, WiFi, TV/SAT, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, bar, vrt, parking.

Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.omirosluxuryhotel.gr/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.