Eretria Hotel Miramare 4*

Hotel Miramare 4* nalazi se u Eretriji, okružen zelenilom i mediterasnkim vrtom prepunim drvećem maslina, mandarina, limuna, pomorandže, smokava i badema. Hotel je izgrađen jos 1981, godine i od tada neprestano radi. Renoviran je 2008. godine. Prostire se na 16.000 m2 i ima 80 soba u centralnoj zgradi i 3 bungalova.

Smeštaj: Sobe imaju klima uređaj, krevetac na upit, terasu, toaletni pribor, frižider/minibar, telefon, sef, TV, WiFi.

Sadržaj: Hotel sadrži recepciju, menjačnicu, prodavnice blizu hotela, doktora na poziv, mogućnost iznajmljivanja automobila i bicikala, parking, WiFi, restoran, a-la-carte restoran, barove, igralište za decu, uređenu plažu sa suncobranima i ležaljkama, bazen za odrasle i decu, dnevne i večernje animacije, teretanu, teniski, košarkaški i fudbalski teren, konferencijsku salu za 200 osoba.

Usluga: Usluga je na bazi polupansiona.

Chek in: 15:00 h – 00:00 h

Chek out: 00:00 h – 11:00 h

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://www.miramare-eretria.gr/

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

*Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Danas Eretrija je jedan od najvažnijih turističkih centara na ostrvu zahvaljujući značajnim arheološkim nalazištima, velikim hotelima, predivnim plažama, kafranama, kafićima, tavernama, restoranima kao i jedinstvenim pristupom iz Atike preko trajekta i do i od Oroposa, što Eretriju čini “kapijom ostrva”. Gosti mogu posetiti razna mesta u Eretriji kao što su impresivna pozorišta iz V veka, hramove kao što su Dafniforos Apollo, Dionisus, Dimitra i Isis Hram, Mozaičku kuću iz 370 pne. sa podnim mozaicima koji datiraju iz IV veka pre Hrista, Ditiki Pili ili Zapadna kapija koja je bila centralna kapija drevne Eretrije, ruševine raznih utvrđenja, kuća, gimnazija i drugih drevnih objekata, toranj sa statuama koji se nalazi na plaži, muzej savremene umetnosti mira i Halkidismos (muzej uključuje slike grčkih slikara Vasislis Chalkidiotisa i drugih), neoklasična palata koja pripada porodice Kanari, Pezonisi ili Nisi Onerion (Ostrvo sna) prekriveno borovom šumom. Eretrija je poznata ne samo kod Grka, već i među Francuzima, Nemcima, Šveđanima i Englezima. Predstavlja idealno mesto za odmor i kupanje u divnom i čistom moru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.