Eretria Hotel Negroponte Resort 5*

Hotel Negroponte Resort 5* je prelep hotel sa 5* iz kojeg se pruža pogled na Eviju, more i planine. Hotel postoji od 2004. godine i od tada svojim gostima nudi iznavredne sadržaje i uslugu po veoma pristupačnim cenama. Hotel Negroponte Resort prostire se na 22.000m2. Poseduje 100 luksuznih soba i apartmana sa terasom, restoran sa internacionalnom i grčkom kuhinjom i kafić pored bazena.

Smeštaj: Sobe klima uređaj, krevetac na upit, terasu, toaletni pribor, frižider/minibar, telefon, sef, TV, WiFi.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju koja radi 24h, menjačnicu, prodavnice, doktora na poziv, mogućnost iznajmljivanja automobila i bicikala, parking, WiFi, restoran, a-la-carte restoran, barove, igralište ta decu, animacije za decu, mini klub za decu, uređenu plažu sa suncobranima i ležaljkama, bazen za odrasle i decu, večernje animacije, teretanu, teniski, košarkaški i fudbalski teren, zatvoreni bazen, konferencijsku salu (uz doplatu, do 500 ljudi).

Usluga: Usluga je na bazi polupansiona i punog pansiona.

Chek in: 15:00 h – 00:00 h

Chek out: 00:00 h – 11:00 h

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://negroponteresort.gr/

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

*Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Eretrija je malo, ušuškano mesto na ostrvu Evija, na 20 km od Halkide. Pored toga što je primorsko mestašce i trajektna luka, Eretrija je i pravi arheološki muzej na otvorenom sa nekoliko urednih nalazišta iz davnih vekova. Urbanisti su uspeli sve to da divno uklope i “poređaju” ulice tako da budu paralelne stranicama centralnog eretrijskog zaliva. Samo mesto čini jedan zaliv koji je sa jedne strane oivičen dugačkim molom, a sa druge strane je pritvoren Ostrvom snova, odnosno maleckim ostrvom. U centralnom delu zaliva nalazi se gradska plaža koja je peščano-šljunkovita. More je kristalno čisto. Postoji dosta drugih dugačkih i peščanih plaža koje se nalaze u blizini grada. Eretrija je u Antici bila drugi najvažniji grad na ostrvu. Učestvovala je u trojanskom ratu, a u VIII veku je uspostavila kolonije duž obale Makedonije, Krfa i uglavnom na zapadnom delu (Italija, Sicilija). U prošlosti Eretrija je bila naseljena izbeglicama iz Male Azije. Danas Eretrija je jedan od najvažnijih turističkih centara na ostrvu zahvaljujući značajnim arheološkim nalazištima, velikim hotelima, predivnim plažama, kafranama, kafićima, tavernama, restoranima kao i jedinstvenim pristupom iz Atike preko trajekta i do i od Oroposa, što Eretriju čini “kapijom ostrva”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.