Evia hotel Galini***

Hotel Galini nalazi se u samom centru mesta Pefki. Hotel je nosilac 3 zvezdice i nalazi se na 60 metara od divne šljunkovito-peščane plaže, duge 4 km. Hotel je smešten uz popločano šetalište uz koje se nalaze i mnogobrojni kafići i prodavnice sa suvenirima. S obzirom da je hotel lociran u centru, sav sadržaj nalazi se u neposrednoj blizini. U krugu od 50 metara nalaze se restorani, supermarketi, taverne i poslastičarnice sa poznatim grčkim slatkišima.

Hotel Galini*** ima 22 sobe koje raspolažu sa ukupno 55 kreveta i po strukturi su dvokrevetne i trokrevetne. Svaka smeštajna jedinica je klimatizovana i opremljena je TV setom, telefonom, frižiderom, sefom i fenom. Hotel poseduje i lift.

Svaka soba ima i terasu na kojoj se nalazi garnitura za sedenje a pogled se pruža na more koje je u neposrednoj blizini.

Hotel Galii*** u svom sklopu ima recepciju,restoran i bar sa velikom terasom koja izlazi na šetalište i gleda na more. Takođe hotel Galini*** poseduje i svoj deo plaže na kojoj se nalaze ležaljke i suncobrani čije iznajmljivanje je besplatno za goste hotela.

S obzirom da se hotel Galini*** nalazi u samom centru, svi sadržaji se nalaze u neposrednoj blizini – kafići, prodavnice suvenira i taverne, kao i restorani u kojima uz prijatnu atmosferu možete probati i neki od lokalnih specijaliteta, pogotovo ribljih, s obzirom da je Pefki oduvek poznat i kao ribarsko mesto.

Fantastična lokacija, blizina plaže, sadržaj i ljubazno osoblje čine da ovaj objekat  bude jedan od najtraženijih objekata u našoj ponudi.

Kako doći kolima do Evie pogledajte na sledećoj adresi: https://monix.rs/kolima-do-evie/.

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan : Polazak iz Beograda – sa parkinga kod Beogradskog sajma, preko puta restorana Gospodarska mehana u  17:00 h dan ranije od datuma navedenih u tabelama smeštaja. Noćna  vožnja sa usputnim zadržavanjima.

2-11. dan: Dolazak u mesto odredišta u prepodnevnim časovima, smeštaj u apartmane do 14:00 h. Boravak u apartmanima na bazi izabrane usluge.

12 dan: Napuštanje apartmana do 09:00 h, slobodno vreme. Polazak za Beograd u 19:00 h po lokalnom vremenu poslednjeg dana navedenog datuma u tabeli. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima. Napomena: Vreme polaska autobusa sa destinacije podložno je promenama. O tačnom vremenu polaska autobusa neophodno je informisati se na dan povratka kod predstavnika agencije na datoj destinaciji. 

13 dan: Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

APARTMANI- OPŠTE INFORMACIJE :

Smeštaj je u apartmanima I kategorije koji se nalaze u neposrednoj blizini plaže I centra Pefkia.

Aranžman u apartmanima obuhvata smeštaj od 10 noći/11 dana u dvokrevetnim – šestokrevetnim apartmanima na bazi najma, sa mogućnošću doplate polupansiona u lokalnom restoranu.

Dvokrevetni-četvorokrevetni apatmani-tip studio (STD) u jednoj celini poseduju spavaću sobu sa određenim brojem ležajeva, kupatilo, terasu i kuhinju sa svim neophodnim inventarom.  Četvorokrevetni-šestokrevetni apartmani (APT) u jednoj celini poseduju spavaću sobu sa kuhinjom i jednu odvojenu spavaću sobu, kupatilo i terasu dok četvorokrevetni-šestokrevetni apartmani duplex (APD) poseduju dve odvojene spavaće sobe, zasebnu kuhinju sa neophodnim inventarom, kupatilo i terasu.

Čistoću i higijenu, tokom boravka, održavaju sami korisnici. Posteljina, ćebad i kuhinjski inventar su sastavni deo inventara dok peškiri, sapun, toalet papir i druga sredstva za higijenu obezbeđuju sami korisnici.

Prilikom napuštanja apartmana, korisnici su dužni da izbace smeće iz apartmana, očiste kuhinju i kuhinjski inventar. Cene smeštaja su date u tabelama za svaki objekat posebno.

Korišćenje apartmana i soba počinje od 16:00 časova prvog dana po datumu u tabeli, a isti se napuštaju do 9:00 časova poslednjeg dana navedenog datuma u tabeli.

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Smeštaj u odabranim apartmanima ili sobama u HTL Galini na bazi najma ili noćenja sa doručkom u datom hotelu za 10 noćenja/13 dana.
 • Prevoz turističkim autobusom (klima, DVD, TV, WC).
 • Troškove trajekta.
 • Usluge pratioca grupe na navedenoj relaciji.
 • Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja za vreme boravka na navedenoj destinaciji.
 • Troškove organizacije aranžmana.

ARANŽMAN NE OBUHVATA :

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje za navedeni period a shodno cenovniku izabranog osiguranja.
 • Pansionsku ishranu  osim u HTL Galini gde je usluga BB (noćenje sa doručkom) uključena u cenu.
 • Fakultativne izlete.
 • Individualne troškove putnika.

VAŽNE NAPOMENE ZA AUTOBUSKI PREVOZ:

Turističkim autobusom (klima, DVD, TV, WC) sa polaskom dan ranije od navedenih smena iz Beograda, ____________________ u 17:00 časova i povratkom sa Evie ispred predstavništva agencije HTL Galini u 14 časova po lokalnom vremenu poslednjeg dana navedenog datuma u tabeli. Napomena: Vreme polaska autobusa sa destinacije podložno je promenama. O tačnom vremenu polaska autobusa neophodno je informisati se na dan povratka kod predstavnika agencije na datoj destinaciji.

 • Cena povratne karte iz Beograda po osobi iznosi 70 Eur a cena karte u jednom pravcu iznosi 50 Eur.
 • Deca do 12 godina ostvaruju popust od 30 %.
 • Cena autobuske karte se umanjuje za 10 Eur za putnike koji putovanje zapocinju od Pojata do Vranja.
 • Doplata za izbor sedišta iznosi 10 Eur.

Putnici su dužni da na mesto polaska i povratka dođu 30 minuta ranije od navedenih satnica. U Autobusu je zabranjeno pušenje, konzumiranje hrane, alkohola i opojnih droga kao i upotreba WC-a. U slučaju nepoštovanja ovih odredbi pratilac autobusa će uskratiti dalji prevoz putniku. Sva sedišta su numerisana i agencija pravi raspored sedenja. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija dodeli. Sva deca moraju imati svoje sedište (ne mogu se voziti u krilu roditelja) . Moguća priključenja i izlasci putnika su isključivo na datim stanicama u programu putovanja. Agencija određuje mesta za pauze i njihovu dužinu. Upozoravaju se putnici da je u Grčku zabranjeno unošenje hrane i da im ista na granici može biti oduzeta uz naplatu kazne. Uplatom prevoza putnik prihvata sve gore navedeno bez prava na prigovor i žalbu.

IZLETI:

Agencija organizuje fakultativne izlete koji se dogovaraju i plaćaju u agenciji u okviru aranžmana ili na licu mesta u predstavništvu agencije u Pefkiu.

OSIGURANJE:

Za sve putnike agencija je obezbedila osiguranje tokom trajanja aranžmana u saradnji sa ovlašćenim osiguravajućim društvom.

OPŠTI USLOVI:

 • Putna dokumenta– Svi uslovi objavljeni u programu putovanja odnose se isključivo na državljane Republike Srbije. Organizator ne snosi odgovornost i nije dužan upoznati putnike, državljane drugih država, na uslove koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju. Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu. Službenik agencije organizatora nije ovlašćen da utvrđuje validnost putnih i drugih isprava i dokumenata već o tome vode računa sami putnici. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja. Putnici koji putuju sopstvenim prevozom dužni su da podignu Voucher u agenciji 7 dana pre početka arnžmana.
 • Predstavnik agencije– Predstavnik je obavezan da dočeka i isprati putnike, održi info sastanak prvog dana boravka i obilazi goste prema rasporedu koji je vidno istaknut na oglasnoj tabli u svakom objektu .
 • Usmene ili bilo koje druge vrste informacija, koje se razlikuju od onih koje su sadržane u pisanom programu putovanja i Prijavi za putovanje ne obavezuju organizatora i ne mogu biti osnov za isticanje prigovora ili reklamacije putnika.
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja kao i otkaza aranžmana usled nepredviđenih objektivnih okolnosti usled čega je obavezan obavestiti putnike minimum 5 dana pre početka aranžmana.

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA
Akontacija 40% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2017. godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM
Akontacija 40% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 40% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

POPUSTI
* Za putnike koji koriste sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje za destinacije Stavros i Vrasna 40 Eur po osobi. * Deca od 2-12 godina ostvaruju popust na paket aranžman  40% ukoliko dele ležaj i 30% ako koriste ležaj. * Deca do 2 godine ne plaćaju smeštaj. * Cena paket aranžmana se umanjuje za 10 Eur za putnike koji putovanje zapocinju od Pojata do Vranja. * Deca do 12 godina ostvaruju popust na usluge ishrane i prevoza.

DOPLATE
* Za 1/1 app doplata iznosi 70% od cene aranžmana u 1/2 app. * Klima uređaj se plaća po apartmanu i iznosi 3-5 Eur dnevno. * Izbor sedišta u autobusu doplaćuje se 10 Eur po osobi. * Sve promene po izdatoj Prijavi za putovanje naplaćuju se 10 Eur po Prijavi.

VAŽNE NAPOMENE: Putnici su dužni da na mesto polaska i povratka dođu 30 minuta ranije od navedenih satnica. U Autobusu je zabranjeno pušenje, konzumiranje hrane, alkohola i opojnih droga kao i upotreba WC-a. U slučaju nepoštovanja ovih odredbi pratilac autobusa će uskratiti dalji prevoz putniku. Sva sedišta su numerisana i agencija pravi raspored sedenja. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija dodeli. Doplata za izbor sedišta iznosi 10 Eur. Sva deca moraju imati svoje sedište (ne mogu se voziti u krilu roditelja). Popust za decu do 12 godina iznosi 30%. Moguća priključenja i izlasci putnika su isključivo na datim stanicama u programu putovanja. Agencija određuje mesta za pauze i njihovu dužinu. Upozoravaju se putnici da je u Grčku zabranjeno unošenje hrane i da im ista na granici može biti oduzeta uz naplatu kazne. Uplatom prevoza putnik prihvata sve gore navedeno bez prava na prigovor i žalbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.