Flora Suites ****

Flora Suites 4* se prostire na oko 9000 m². Od prelepe Long beach plaže je udaljen oko sedamstotina metara, a od centra Kušadasija oko 7 km. Hotel Flora Suites ima bazen sa odvojenim delom za decu, bar, restoran, parking, lift, teren za košarku, odbojku, tenis, mini golf, igralište za decu, bilijar, ping-pong, besplatan prevoz do plaže, internet uz doplatu. Sefovi su na recepciji (uz doplatu na licu mesta). Hotel Flora Suites nudi besplatan shuttle autobus za prevoz do plaže. Sobe imaju TWC, klima uređaj (uračunat u cenu), mini bar, TV, telefon, fen, balkon.

Izmirski aerodrom Adnan Menderes udaljen je od hotela 75 km.

Usluga u hotelu Flora Suites je all inclusive, „švedski sto“ (samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.florasuites.com/ .

PROGRAM PUTOVANJA:

 • 1. dan : Polazak – dan ranije od datuma iz tabela, iz Beograda, Blok 70A (Novi Beograd), Ulica Dr. Agostina Neta, u delu ulice od Delta City centra i Tehnomanije ka reci Savi u _____časova. Dnevno-noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima.
 • 2-11. dan: Dolazak u mesto odredišta u prepodnevnim časovima, smeštaj u hotele do ____ h. Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge.
 • 12 dan: Napuštanje hotela do _____ h, slobodno vreme. Polazak za Beograd ispred recepcije hotela ____ h po lokalnom vremenu poslednjeg dana navedenog datuma u tabeli. Napomena: Vreme polaska autobusa sa destinacije podložno je promenama. O tačnom vremenu polaska autobusa neophodno je informisati se na dan povratka kod predstavnika agencije na datoj destinaciji. Noćno-dnevna vožnja sa usputnim zadržavanjima.
 • 13 dan: Dolazak u Beograd u popodnevnim časovima

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Smeštaj u hotelima sa 2* na bazi noćenja sa doručkom i polupansiona i hotelima sa 3*.4* i 5* na bazi polupansiona i All inclusive u 1/2 standardnim sobama. Više informacija o hotelima možete videti na zvaničnim web prezentacijama hotela ili na monix.rs.
 • Prevoz turističkim autobusom (klima, DVD, TV, WC).
 • Usluge pratioca grupe na navedenoj relaciji.
 • Usluge predstavnika agencije za vreme boravka na navedenoj destinaciji.
 • Troškove organizacije aranžmana.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje za navedeni period a shodno cenovniku osigurajavajuceg drustva.
 • Fakultativne izlete
 • Individualne troškove

PREVOZ:

Turističkim autobusom (klima, DVD, TV, WC) sa polaskom dan ranije od datuma iz tabela,iz Beograda, Blok 70A (Novi Beograd), Ulica Dr. Agostina Neta, u delu ulice od Delta City centra i Tehnomanije ka reci Savi u _____časova i povratkom iz Kušadasija ispred recepcije hotela u ______ časova po lokalnom vremenu poslednjeg dana navedenog datuma u tabeli. Napomena: Vreme polaska autobusa sa destinacije podložno je promenama. O tačnom vremenu polaska autobusa neophodno je informisati se na dan povratka kod predstavnika agencije na datoj destinaciji.

 • Cena povratne karte iz Beograda po osobi iznosi 85 Eur.
 • Cena povratne karte iz Beograda za decu do 12 godina iznosi 60 Eur.

U autobusu je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih droga kao i upotreba WC-a. U slučaju nepoštovanja ovih odredbi pratilac grupe će uskratiti dalji prevoz putniku. Sva sedišta su numerisana i agencija pravi raspored sedenja. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu dodeli agencija izuzev ako je putnik unapred platio izbor sedišta. Sva deca moraju imati svoje sedište . Moguća priključenja i izlasci putnika su isključivo na datim stanicama u programu putovanja. Agencija određuje mesta za pauze i njihovu dužinu. U cenu karte je uračunata jedna putna torba do 20 kg, svaka naredna se doplaćuje.Upozoravju se putnici da je u Tursku zabranjeno unošenje hrane i da im ista na granici može biti oduzeta uz naplatu kazne.

IZLETI:

Agencija organizuje fakultativne izlete koji se dogovaraju i plaćaju u agenciji u okviru aranžmana ili na licu mesta u predstavništvu agencije Sun&Fun u Kušadasiju.

OSIGURANJE:

Za sve putnike agencija je obezbedila putno zdravstveno osiguranje tokom trajanja aranžmana u saradnji sa ovlašćenom osiguravajućim društvom.

OPŠTI USLOVI:

 • Putna dokumenta –Svi uslovi objavljeni u programu putovanja odnose se isključivo na državljane Republike Srbije. Organizator ne snosi odgovornost i nije dužan upoznati putnike, državljane drugih država, na uslove koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju. Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu. Službenik agencije organizatora nije ovlašćen da utvrđuje validnost putnih i drugih isprava i dokumenata već o tome vode računa sami putnici. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja. Putnici koji putuju sopstvenim prevozom dužni su da podignu Voucher u agenciji 7 dana pre početka arnžmana.
 • Usmene ili bilo koje druge vrste informacija, koje se razlikuju od onih koje su sadržane u pisanom programu putovanja i Prijavi za putovanje ne obavezuju organizatora i ne mogu biti osnov za isticanje prigovora ili reklamacije putnika.
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja kao i otkaza aranžmana usled nepredviđenih objektivnih okolnosti usled čega je obavezan obavestiti putnike minimum 5 dana pre početka aranžmana.

Aranžman je plativ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intese na sledeći način:

 • Gotovinski, 50% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
 • Odloženo čekovima građana, 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2019.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.
 • Administrativnom zabranom odloženo, 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2019., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Hotel Flora Suites

Kusadasi Turska hoteli 

Leave a Reply

Your email address will not be published.