Gerakini Hotel Coral Blue 3*

Hotel Coral Blue 3* se nalazi u mestu Gerkaini na Sitoniji. Prostire se na 8 hektara. Od centra je udaljen 3 km, a od aerodroma u Solunu 45 km. Hotel Coral Blue smešten je blizu peščane plaže sa kristalno čistim morem. Sastoji se od bungalova i glavne zgrade ušuškane u lepo uređenom vrtu. Raspolaže sa 67 prelepih i udobnih soba koje su prostrane, funkcionalne i potpuno opremljene svim modenim sadržajima. Stilski su opremljene i pogodne su kako za parove, tako i da porodice sa decom.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, krevetac (uz doplatu 3 Eur dnevno/plaćanje na recepciji hotela), terasu, kozmetiku u kupatilu, frižider/minibar, sef, TV, WiFi.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, mogućnost iznajmljivanja automobila i bicikala, parking, WiFi, restoran, barove, animacije za decu, ležaljke i suncobrane na plaži, bazen za odrasle i decu, teren za odbojku i tenis.

Usluga: Usluga je na bazi noćenja sa doručkom, polupansiona i punog pansiona.

Chek in: 15:00 h – 00:00 h

Chek out: 00:00 h – 11:00 h

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://acrosshotels.gr/coralbluehotel/

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

*Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Gerakini se nalazi u samom srcu Halkidikija, na početku Sitonije. Udaljen je 20 km od Nea Mudanje i 80 km od Soluna. Mesto ima veoma dobar položaj i brzo se svuda stiže kolima, a naročito do Soluna, Kasandre, Sitonije i Atosa.

Gerakini je najpre bila naseobina malobrojne zajednice rudara koja je radila na vađenju granita, a iskopine su i sada primetne na kraju plaže, što može predstavljati pravu atrakciju.

Danas je divno turističko mesto sa odličnim pratećim sadržajima. Plaža je veoma lepa, peščana i prostrana. Duga je oko 600 m i široka 100 m. Plaže u Gerakiniju su, inače, poznate po belom pesku i po kristalno čistoj vodi. Okružene su prelepom prirodom i brdima koja su prekrivena borovinom i maslinjacima. Na plaži postoji i igralište za decu sa sportskim terenima i idealna je za uživanje na suncu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.