Gerakini Hotel Ikos Olivia 5*

Hotel Ikos Olivia 5* je smešten na sopstvenoj peščanoj plaži u Gerakiniju, na zalivu Toroneos. Nalazi se u blizini Gerakini beach-a i Psakoudia plaže. Hotel Ikos  Olivia nudi 3 otvorena bazena, 1 zatvoreni bazen i SPA sadržaje kao i teniski teren, prodavnice i čak 5 restorana. Sobe su jako elegantne i ekskluzivne sa besplatnim bežičnim internetom. Uređene su u svetlim tonovima i gledaju na bazen, vrt ili zaliv Toroneos. Kupatila sadrže tuš kabinu ili kadu, a pojedine sobe imaju sopstveni vrt sa ležaljkama. Restorani nude mediterasnku kuhinju na bazi švedskog stola. Gostima hotela Ikos Olivia je na raspolaganju i doručak u sobi kao i meniji za poseban režim ishrane. Wellness centar sadrži zatvoreni bazen, parno kupatilo, saunu, prostorije za masažu. Za najmlađe goste obezbeđeni su i specijalni zabavni program i igralište. U okviru kompleksa postoji mini market kao i prodavnice nakita i garderobe. Aerodrom je udaljen 35 minuta vožnje. Parking je besplatan i na raspolaganju je svim gostima.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, balkon, kozmetiku, aparat za kafu, DVD, WiFi, sef, TV/SAT.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži restorane, bar, usluge lekara, lift, lobi, mini market, parking, sef (na recepciji), prodavnicu suvenira, sunobrane i ležaljke, bazene, bazene za decu, igralište, bar na bazenu i plaži, TV salu, salon lepote, frizera, manikir i pedikir, tursko kupatilo, saunu, teniske terene, košarkaške terene kao i terene za odbojku, teretanu.

Usluga: All inclusive (na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://ikosresorts.com/rooms/olivia/ 

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2021.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2021., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2021., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.