Gerakini Hotel Martha’s Haus 4*

Hotel Martha’s Haus 4* je hotel sa 4* koji se nalazi na jednom od najpoznatijih mesta na Sitoniji – Gerakiniju. Hotel je porodičnog tipa i predstavlja veoma udobno mesto za goste. Okružen je maslinama, drveća sa voćem i cvećem. Hotel Martha’s Haus udaljen je 80 km od aerodroma u Solunu i 500 m od centra Gerakinija, prodavnica, taverni, barova, supermarketa itd. Hotel ima ukupno 49 soba.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, terasu, toaletni pribor, frižider/minibar, telefon, sef, TV, WiFi.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, mogućnost iznajmljivanja automobila i bicikala, parking, WiFi, restoran, a-la-carte restoran, barove, igralište za decu, animacije za decu, plažu sa suncobranima i ležaljkama, bazen za odrasle i decu, teren za košarku i stoni tenis.

Usluga: Usluga je na bazi polupansiona.

Chek in: 15:00 h – 00:00 h

Chek out: 00:00 h – 11:00 h

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.marthashaus.gr/

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

*Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

S obzirom da je Gerakini okružen bujnom vegetacijom i planinskim masivima koji omogućavaju svež vazduh, u najvrelijim letnjim mesecima temperatura nije tako visoka kao u drugim delovima Grčke.

Karakteristični proizvodi za Gerakini, kao i za ceo region, su masline i maslinovo ulje. Postoji nekoliko arheoloških nalazišta, kao što je Olitos koji je ujedno i stari grčki grad. Nedaleko je i Stageira, rodno mesto grčkog filozofa Aristotela. U Gerakiniju nema mnogo buke, gužve i večernjeg provoda, ali postoji nekoliko kafića, restorana, taverni, prodavnica, pekara i marketa gde se gosti mogu snabdevati potrenim namirnicama. Gerakini predstavlja mesto za pravi porodičan odmor i naročito je pogodan za porodice sa malom decom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.