Gerakini Hotel Olea Garden 3*

Hotel Olea Garden 3*  se nalazi u mestu Gerakini. Smešten je na samo 10 km od centra mesta što omogućava lak pristup svemu što destinacija nudi. Od najbliže plaže hotel Olea Garden udaljen je 100 m. Sastoji se od 78 udobnih soba.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, krevetac na upit, terasu, toaletni pribor, frižider/minibar, TV, WiFi.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, WiFi, restoran.

Usluga: Usluga je na bazi polupansiona.

Chek in: 15:00 h – 00:00 h

Chek out: 00:00 h – 11:00 h

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi:

*USLOVI PLAĆANJA –  SHODNO USLOVIMA HOTELA*

*Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Gerakini se nalazi u samom srcu Halkidikija, na početku Sitonije. Udaljen je 20 km od Nea Mudanje i 80 km od Soluna. Mesto ima veoma dobar položaj i brzo se svuda stiže kolima, a naročito do Soluna, Kasandre, Sitonije i Atosa. Gerakini je najpre bila naseobina malobrojne zajednice rudara koja je radila na vađenju granita, a iskopine su i sada primetne na kraju plaže, što može predstavljati pravu atrakciju. Danas je divno turističko mesto sa odličnim pratećim sadržajima. Plaža je veoma lepa, peščana i prostrana. Duga je oko 600 m i široka 100 m. Plaže u Gerakiniju su, inače, poznate po belom pesku i po kristalno čistoj vodi. Okružene su prelepom prirodom i brdima koja su prekrivena borovinom i maslinjacima. Na plaži postoji i igralište za decu sa sportskim terenima i idealna je za uživanje na suncu. S obzirom da je Gerakini okružen bujnom vegetacijom i planinskim masivima koji omogućavaju svež vazduh, u najvrelijim letnjim mesecima temperatura nije tako visoka kao u drugim delovima Grčke.

U samom mestu su privatne kuće, nekoliko većih i manjih hotela kao i zgrade sa apartmanskim smeštajem. Od Gerakinija se mogu organizovati  brojni izleti za ljubitelje aktivnog odmora i mogu se realizovati izleti  do prelepih plaža Sitonije ili nekih drugih popularnih letovališta Kasandre. Ono što svakako ne treba propustiti je i celodnevno krstarenje uz zapadnu obalu Svete Gore.

visit-zlatibor

Leave a Reply

Your email address will not be published.