Golden Beach Hotel Mare Monte Boutique 5*

Hotel Mare Monte Boutique 5* je mali hotel smešten u mestu Hrisi Amuldija. U ponudi su otvoreni bazen, besplatan bežični internet, vrt i recepcija koja radi non-stop. Sobe su klimatizovane i imaju balkon i terasu sa predivnim pogledom na more. Svaka ima svoje kupatilo sa kadom ili tuš kabinom i fen za kosu. Doručak se služi svakog jutra u hotelu Mare Monte. Usluge masaže u okviru objekta su dostupne uz doplatu. Gostima je na raspolaganju i zajednički salon i besplatan parking. Hotel je smešten na uzvišenju i pruža fenomenalan pogled na more. Čišćenje se vrši svakog dana, a promena posteljine svakog drugog ili trećeg dana. Ovaj hotel će svakog gosta ostaviti bez daha kako zbog lokacije, fenomenog pogleda tako i zbog jedinstvene atmosfere pored bazena.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, bespalatan WiFi, kupatilo, frižider, fen, sef, terasu.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži bazen, bar pored bazena, ležaljke i suncobrane, parking, usluge lekara, kozmetiku.

Usluga: Noćenje sa doručkom.

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.maremonte.gr/en/ 

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.