Grcka Olympic beach leto

Olympic Beach se nalazi na severoistočnom delu Grčke, u podnožju Olimpa,na obali Egejskog mora. Od Soluna je udaljen oko 75km, od Beograda 675 km. Nedaleko od Olympic Beach-a (8 km) se nalazi Katerini, glavni grad oblasti Pierija. Poznat kao veliki trgovački centar. Odlikuje ga prijatna klima, mnoštvo prodavnica i raznovrstan noćni život. Samo mesto  poseduje prostranu  peskovitu plažu, opasanu parkom punim zelenila. Ulice su ispunjene tavernama, kafeterijama i raznim prodavnicama i buticima.

Kako doći kolima u Olympic Beach pogledajte na sledećoj adresi: https://monix.rs/kako-doci-u-olympic-beach/ .

Olympic Beach leto 2017

PROGRAM PUTOVANJA
1.dan : Polazak iz Beograda – parking O.T.C. u Novom Beogradu u  19:00 h dan ranije od datuma navedenih u tabelama smeštaja. Noćna  vožnja sa usputnim zadržavanjima.
2-11. dan: Dolazak u mesto odredišta u prepodnevnim časovima, smeštaj u apartmane do 14:00 h. Boravak u apartmanima na bazi izabrane usluge.
12 dan: Napuštanje apartmana do 09:00 h, slobodno vreme. Polazak za Beograd iz Olympic Beach-a u 18:45 h po lokalnom vremenu poslednjeg dana navedenog datuma u tabeli. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima.Napomena: Vreme polaska autobusa sa destinacije podložno je promenama. O tačnom vremenu polaska autobusa neophodno je informisati se na dan povratka kod predstavnika agencije na datoj destinaciji.

13 dan: Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

Olympic Beach apartmani

Leave a Reply

Your email address will not be published.