Monix-logo
Autobuski prevoz

Turistički autobusi

Turističkim autobusom (klima, DVD, TV, WC) sa polaskom dan ranije od navedenih smena iz Beograda, sa autobuske stanice BAS, peron broj 37 u 19:00 časova i povratkom iz Stavrosa ispred sportskih terena u 19:00 časova, iz Nea Vrasne ispred apartmana Asprovalta beach u 18:30 časova, iz Leptokarie sa parkinga udaljenog 170 m od apartmana Vasiliki u 18:30 časova i Paralie ispred apartmana San Giorgio u 19:00 časova po lokalnom vremenu poslednjeg dana navedenog datuma u tabeli.

Napomena: Vreme povratka autobusa sa destinacije podložno je promenama. O tačnom vremenu polaska autobusa neophodno je informisati se na dan povratka kod predstavnika agencije na datoj destinaciji.

  • Cena povratne karte iz Beograda po osobi iznosi 80 Eur.
  • Cena povratne karte za putnike koji putovanje započinju od Pojata do Vranja je 70 Eur.

U autobusu je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih droga kao i upotreba WC-a. U slučaju nepoštovanja ovih odredbi pratilac grupe će uskratiti dalji prevoz putniku. Sva sedišta su numerisana i agencija pravi raspored sedenja. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu dodeli agencija izuzev ako je putnik unapred platio izbor sedišta. Sva deca moraju imati svoje sedište. Moguća priključenja i izlasci putnika su isključivo na datim stanicama u programu putovanja. Agencija određuje mesta za pauze i njihovu dužinu. U cenu karte je uračunata jedna putna torba do 20 kg, svaka naredna se doplaćuje 5 Eur. Upozoravaju se putnici da je u Grčku zabranjeno unošenje hrane i da im ista na granici može biti oduzeta uz naplatu kazne.

Napomena: Putnici se dovoze u neposrednu blizinu objekta maksimalne udaljenosti do 300 m.