Monix-logo
Leptokaria
Grčka smeštaj

Grčka smeštaj - Leptokaria

Leptokaria je smeštena na oko 90km južno od Soluna na najlepšem delu Olimpske rivijere i gostima svih generacija pruža idealne uslove za nezaboravan odmor. Jedinstvena klima gde se susreću planinska i mediteranska vazdušna struja, izvorska voda sa Olimpa, toplo more, prijatna temperatura tokom dana i sveže večeri bladotvorno deluju na ljudski organizam. Veliki broj novoizgrađenih hotela i apartmana, ponuda trgovina i marketa, mnoštvo parkova i zelenila, nepregledna peščano-šljunkovita plaža, šetalište uz obalu, restorani, kafići, diskoteka i svi prateći sadržaji savremenog turizma obećavaju izuzetno letovanje.

Turistička agencija Monix vec dugi niz godina u svojoj ponudi za letovanje ima Leptokariu kao jednu od svojih najvažnjih destinacija.

Svi naši gosti u Leptokariji, mogu na licu mesta, a i u poslovnicama nase agencije,  dobiti sve potrebne informacije, da letovanje ne bude samo letovanje već i da upoznate okolna mesta kao sto su Meteori , Sveta Gora, kako naći najlepše plaže Leptokarie i njene okoline.  Uputićemo vas u restorane koji odrzavaju tradicionalne Grcke veceri. Najbolji nacin da se upoznate,  kulturom, Grckom folkoru, muzikom i tradicijom….

Leptokaria je letovalište u podnožju planine Olimp na obali Egejskog mora. Od Soluna je udaljena oko 80 kilometara. Plaža je peščano-šljunkovita, široka i lepo uređena sa obiljem kafica, restoran i taverni.