Monix-logo
Apartmani Asprovalta Beach
Nea Vrasna

Apartmani Asprovalta Beach smešteni su na samoj granici Nea Vrasne i Asprovalte, na svega 30 m od mora. Bilo da želite miran odmor u Nea Vrasni ili nešto življi provod u razigranoj Asprovalti, pozicija ovog objekta je idealna zbog blizine centra oba turistička mesta.

Objekat raspolaže sa apartmanima od dvokrevetnih do šestokrevetnih (od kojih su četvorokrevetni, petokrevetni i šestokrevetni duplex apartmani). Smešteni su na prizemlju, prvom ili drugom spratu, sa pogledom na more ili ulicu. Svi apartmani imaju sopstveno kupatilo, terasu i frižider. Apartmani na prvom i drugom spratu sadrže opremljen kuhinjski deo sa svim neophodnim inventarom (mini-električni šporet bez rerne, posuđe, pribor za jelo, frižider…), dok tri apartmana u prizemlju dele jednu zajedničku kuhinju. Na samoj recepciji vile nalazi se veliki televizor kao i  garnitura za sedenje i odmor u večernjim satima.

Apartmani Asprovalta Beach su opremljeni klima uređajima (na drugom spratu ugradnim dok apartmani na prvom spratu i u prizemlju nemaju klimu) čije korišćenje nije uračunato u cenu aranžmana a doplata je na licu mesta. Posteljina se menja svakih 5 dana.

Objekat ne poseduje parking ali za goste koji dolaze sopstvenim prevozom postoji mogućnost parkiranja vozila na ulici ispred samog objekta.

Apartmani Asprovalta Beach nalaze se nadomak prelepog, palmama ukrašenog šetališta Nea Vrasne, prepunog tradicionalnih taverni, kafica, suvenirnica… Na približno 150 m od ovog objekta, nalazi se restoran-kantina u kom, po povoljnim cenama, možete uživati u ukusnoj  i raznovrsnoj tradicionalnoj hrani.

Karakteristike
Apartmana Asprovalta Beach

Recepcija

Frižider

Mobilna klima uređaj 1. sprat

Klima uređaj 2.sprat

Balkon

Kuhinja

GPS koordinate