Monix-logo
Paralia
Grčka smeštaj

Grčka smeštaj - Paralia

Paralia se nalazi na severoistočnom delu Grčke, u podnožju Olimpa,  na obali Egejskog mora. Od Soluna je udaljena oko 75 km, od Beograda 675 km. Nedaleko od Paralije (8 km) se nalazi Katerini, glavni grad oblasti Pieria, poznat kao veliki trgovački centar. Paralia je najposećenije letovalište oblasti Pieria, omiljeno za turiste iz Srbije. Paralia kao nezavisna opština učinila je dosta po pitanju poboljšanja kvaliteta turističke ponude i sada predstavlja centar turizma severne Grčke. Karakterišu je dugačke peščane plaže sa puno sadržaja, ogroman broj kafića i restorana i veoma bogat noćni život.

Paralia je omiljeno letovalište u podnožju Olimpa, na obali Egejskog mora i udaljeno je samo dva kilometra od Olimpic Beach-a. Spaja ih velika peščana plaža sa toplim morem, a odlikuje ih prijatna klima, mnoštvo prodavnica i raznovrstan noćni život. Ulice su prepune tavernama, kafeterijama i raznim prodavnicama i buticima. Idealna je je i za mlade turiste. Postoje brojne diskoteke, klubovi, a kafići duž plaže rade i noću. Često se organizuju i žurke na plaži gde se tinejdžeri odlično zabavljaju. Paralia je udaljena oko 7 kilometara od grada Katerini – kulturnog i trgovačkog centra ovog dela Grčke. Solun je udaljen 70 kilometara, do kojeg vrlo lako i brzo možete stići lokalnim autobusom.

I ove godine za Vas smo tradicionalno pripremili ugodan odmor na bazi paket aranžmana u apartmanima prve kategorije sa garantovanim kvalitetom i najvišim standardima.

Monix-logo

NOVA GODINA ZLATIBOR 2024