Monix-logo
Stavros
Grčka smeštaj
Stavros
Grčka smeštaj
Stavros
Grčka smeštaj
Stavros
Grčka smeštaj

Grčka smeštaj - Stavros

Stavros se nalazi na obodu poluostrva Halkidiki iznad monaške Republike Svete gore na 75 km od Soluna. Mesto je nastalo u 18. veku i sagrađeno je na obroncima planine Stratonikos sa čijeg vrha Agnantija se pruža prelep pogled na zaliv Strimoni. To je tipičan turistički gradić za pravi odmor koga odlikuje peščana plaža duga 10 km sa brojnim barovima, kao i nizom prodavnica, restorana, diskoteka i drugih sadržaja neophodnih za ugodan odmor. Stavros posebnim čine gusta šuma, čist vazduh i blaga klima. Stavros je poslednjih godina dobitnik prestižnih nagrada za kvalitet u turizmu koje dodeljuje Evropska zajednica.

Turistička agencija Monix već dugi niz godina u svojoj ponudi za letovanje ima Stavros kao jednu od svojih najvažnjih destinacija. Zahvaljujući tome, danas Monix u svojoj ponudi u Stavrosu ima veliki broj objekata, visokih standarda i za svačiji ukus, džep i potrebe.

Svi naši gosti u Stavrosu, na licu mesta, a i u poslovnicama naše agencije, mogu dobiti sve potrebne informacije, da letovanje ne bude samo letovanje već i da upoznate okolna mesta kao što su Sveta Gora, Solun, Asprovalta. Uputićemo Vas kako naći najlepše plaže Stavrosa i njegove okoline. Preporučićemo Vam i restorane u  Stavrosu. Uputićemo Vas u restorane koji održavaju tradicionalne Grčke večeri. Najbolji način da se upoznate sa  kulturom, grčkim folkorom, muzikom i tradicijom…I ove godine za Vas smo tradicionalno pripremili ugodan odmor na bazi paket aranžmana u apartmanima prve kategorije sa garantovanim kvalitetom i najvišim standardima.