Monix-logo
Apartmani Antzi
Stavros

Apartmani Antzi nalaze se na odličnoj lokaciji, 200 m od centra Stavrosa, i svega 100 m od peščane gradske plaže koja se proteže 10 km do Asprovalte. Objekat se nalazi u novom delu Stavrosa, nedaleko od glavne ulice u kojoj se nalaze veći marketi, pekare, banka i restorani. Najbliži restoran se nalazi na 20 m, a supermarket na 100 m.

Objekat Antzi u svom sastavu ima apartmane i studije predviđene za smeštaj dve do sedam osoba. Sve smeštajne jedinice objekta Antzi imaju opremljen kuhinjski deo, kupatilo i balkon. Kuhinjski deo apartmana opremljen je svim neophodnim inventarom (mini-električni šporet bez rerne, posuđe, pribor za jelo, frižider). Svaki od apartmana opremljen je i klima uređajem čija je upotreba aranžmana uračunata u cenu najma apartmana. Terase poseduju i garnituru za sedenje, a pogled sa nekih terasa se delimično pruža i na more. Posteljina se u apartmanima menja svakih 5 dana.

Objekat ne poseduje parking, ali za goste koji dolaze svojim automobilima postoji mogućnost parkiranja istih na ulici pored objekta.

Na 150 m od apartmana nalazi se i novoizgrađena crkva u Stavrosu. Na samoj plaži, koja je peščana i udaljena je 100 m, ima mnoštvo kafića i barova gde se preko dana mogu iznajmiti ležaljke i suncobrani. Takođe se na 150 m od apartmana nalazi igraonica za decu.

Karakteristike
Apartmana Antzi

Klima uređaj

TV

Kuhinja

Frižider

Balkon

Vrt

GPS koordinate

Monix-logo

NOVA GODINA ZLATIBOR 2024