Monix-logo
Apartmani Paraskevi
Stavros

Apartmani objekta Paraskevi smešteni su na 40 m udaljenosti od gradske peščane plaže koja spaja Stavros i Asprovaltu. Od centra letovališta Paraskevi su udaljeni oko 300 m. U blizini se nalazi i pekara, a duž same plaže ima barova i kafića gde se mogu iznajmiti ležaljke i suncobrani.

Objekat Paraskevi raspolaže sa 3 studija koji su po strukturi trokrevetni i nalaze se u prizemlju. Pored toga, svaki od studija sadrži opremljen kuhinjski deo sa svim neophodnim inventarom (mini-električni šporet bez rerne, posuđe, pribor za jelo, frižider…), kupatilo i terasu sa garniturom za sedenje. Posteljina se u studijima menja svakih 5 dana. Sam objekat ne poseduje parking ali za goste koji dolaze sopstvenim prevozom postoji mogućnost parkiranja vozila pored objekta.

Studiji su okruženi prelepim vrtom, urednim travnjakom i zelenilom, što ga čini pogodnim za smeštaj porodica sa decom. Sa terasa ovih studija pogled se pruža na ulicu i prelepo uređeno dvorište puno zelenila, koje će boravak na terasi učiniti lepšim i prijatnijim.

Sam centar Stavrosa, gde se nalazi šetačka zona uz koju su smešteni restorani, poslastičarnice kao i prodavnice odeće i suvenira, nalazi se na približnoj udaljenosti od 300 metara. Nedaleko od centra su i sportski tereni, kao i luna park. Apartmani Paraskevi smešteni su u mirnom delu Stavrosa, nedaleko od divne peščane plaže i to ih čini jednim od najtraženijih objekata u našoj ponudi dugi niz godina.

Karakteristike
Apartmana Paraskevi

Kuhinja

Frižider

Balkon

Vrt

GPS koordinate