Monix-logo
Apartmani Zoi
Stavros

Apartmani Zoi nalaze se u novom delu Stavrosa na samo 200m od centra, a 100 m od divne peščane plaže, koja je

omiljena među turistima. Dugačka je 10 km i proteže se do Asprovalte i uz samu plažu se nalazi nekoliko kafića i barova gde možete iznajmiti ležaljke i suncobrane.

U neposrednoj blizini objekta nalazi se glavna ulica u kojoj je veći broj restorana, kafića, poslastičarnica, prodavnica. Riblji restoran je udaljen približno 200 metara, a na istoj udaljenosti nalaze se dečja igraonica i banka.

Najbliži, ujedno i jedan od najposećenijih restorana u Stavrosu, gde možete probati lokalne specijalitete, nalazi se na samo 20 metara od apartmana Zoi. Najbliži supermarket od ovog objekta udaljen je 100 m.

Sve smeštajne jedinice imaju kompletno opremljenu  kuhinju sa svim neophodnim inventarom (mini- električni šporet, posuđe, frižider), kupatilo, terasu sa garniturom za sedenje, TV, klima uređaj. Korišćenje klima uređaja nije uračunato u cenu aranžmana već se doplaćuje na licu mesta.

Neki od ovih apartmana/studija imaju pogled na more, a neki na divno uređen vrt prepun cveća.

Gosti koji dolaze sopstvenim prevozom uvek se mogu parkirati u neposrednoj blizini objekta iako objekat ne poseduje sopstveni parking.

Posteljina u apartmanima menja se na svakih 5 dana.

Fantastična lokacija, sadržaj i divni domaćini čine da ovaj objekat dugi niz godina bude jedan od najtraženijih objekata u našoj ponudi.

Idealan je za sve  generacije, kako starije tako i one najmlađe koji se svakodnevno mogu igrati u divno uredjenom vrtu i uzivati u šarenilu prelepog cveća kojim je ukrašen vrt.

Karakteristike
Apartmana Zoi

Klima uređaj

TV

Kuhinja

Frižider

Balkon

Vrt

GPS koordinate