Hanioti Hotel Daphne Holiday 3*

Hotel Daphne Holiday 3* se nalazi u Haniotiju i ima pogled na Toronski zaliv. Okružen je velikom baštom, punom mediteranskog cveća. Nalazi se 600 m od prelepe peščane plaže. Hotel poseduje predivan bazen, teniski teren, teretanu i saunu. Sve sobe u objektu Daphne sadrže TV/SAT, klima uređaj i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Imaju namešten balkon sa pogledom na more ili na zelenilo u okruženju.. Hotel Daphne Holiday poseduje restoran koji nudi obroke na bazi švedskog stola kao i jela sa menija. Pored bazena nalazi se bar u kome gosti mogu uživati uz pića, razne koktele i panoramski pogled na more. Hotel Daphne je udaljen 800 m od centra i 95 km od aerodroma. Autobuska stanica se nalazi na 350 m od hotela.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, balkon, fen za kosu, frižider, TV/SAT, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, bar, WiFi, vrt, restoran, prodavnicu suvenira, bazen, bar pored bazena, sunocbrane i ležaljke kod bazena, TV salu, saunu, teretanu, teniski teren.

Usluga: Noćenje sa doručkom. (  na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://daphneholidayclub.gr/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.