Hotel Akapulco***

Hotel Akapulco*** smešten je u Sutomoru, na putu za Maljevik. Udaljen je od plaže 650 m. Hotel raspolaže sa 20 soba, od kojih je svaka opremljena klimom, WiFi internetom, mini barom, sefom, TV setom, peškirima i fenom za kosu.

U ponudi su besplatan bežični internet i restoran. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti. Svaka soba je klimatizovana i sadrži TV sa satelitskim kanalima.

Pojedine smeštajne jedinice nude pogled na planine ili na bazen. Gostima je na raspolaganju sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem, bade-mantilima i papučama. Dodatnu udobnost obezbediće i fen za kosu.

U Hotelu , gosti mogu imati doručak, ručak i večeru, po zahtevu. Restoran je otvoren svakog dana od 07:00 h do 23:00 h.

Hotel Akapulco*** u sklopu svojih usluga nudi besplatnu uslugu prevoza do plaže. Udaljenost je 650 m. Hotel Akapulco je udaljen 23 km od Budve i 38 km od Podgorice. Najbliži aerodrom se nalazi u Podgorici, na 30 km od objekta. Hotel Akapulco ima svoj bazen sa ležaljkama i malim pool bar-om.

Usluga: Noćenje sa doručkom  ( doručak – švedski sto )

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://akapulco.me/?lang=sr

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

* Boravišna taksa i osiguranje (plaća se na recepciji hotela)

Hotel Akapulco

Leave a Reply

Your email address will not be published.