Hotel Aurora 2*

Hotel Aurora 2* smešten je na odličnoj lokaciji u mestu Agios Ioannis, koje se nalazi južno od grada Krfa. Hotel se nalazi u prijatnom okruženju na samo nekoliko koraka od male privatne plaže, šljunkovite sa kristalno čistim morem.

Predivan pogled sa terase i bazena koji se pruža na more čine da ovaj mali romantični hotel bude pravi izbor za uživanje.

Pored salona za druženje i odmor, hotel poseduje i bazen i prelepo uređen vrt pun zelenila i mediteranskog cveća. takođe, hotel poseduje i beach bar koji se nalazi odmah preko puta hotela, na nekoliko metara udaljenosti od male privatne plaže.

Sadržaj : Hotel pored smeštajnog kapaciteta ima restoran, bazen, parking, vrt i beach bar.

Smeštaj : Hotel raspolaže sa 19 dvokrevetnih, trokrevetnih i family soba. Svaka soba ima terasu, opremljenu garniturom za sedenje, sa koje se pogled pruža na more, prelepo uređen vrt ili na planinu. Sve sobe su opremljene TV setom, WiFi internetom, klima uređajem i frižiderom.

Hotel u svom sastavu ima i restoran gde možete ukusnim doručkom započeti dan.

Usluga : Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web stranici : www.aurorahotelcorfu.com

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.