Hotel BIP **

Hotel BIP raspolaže krovnom terasom sa panoramskim pogledom na zaliv i na ostrvo Sveti Nikola. U ponudi ima besplatan parking, klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom i veliki restoran sa terasom ispred objekta. Smešten je u glavnom bulevaru Budve, na 300 metara od popularne Slovenske plaže. Hotel je kompletno renoviran 2015. godine.Većina soba sadrži garderober i sopstveno kupatilo sa kadom. Hotel poseduje restoran i bar sa prostranom terasom. Smestaj je u 1/2 i 1/3 sobama sa kupatilom i terasom. Svaka soba je klimatizovana i renovirana (novi kreveti, dušeci i ormani). Hotel poseduje sopstveni restoran, parking, baštu… Ishrana je na bazi švedskog stola. Tačno preko puta hotela nalaze se Fudbalski stadion Mogren i teniski tereni. Gosti mogu lako stići pešice do nekoliko restorana, barova, noćnih klubova i stajališta autobusa. Hotel je udaljen 1 km od Glavne autobuske stanice i oko 2 km od Starog grada Budve.

Usluga: PP – polupansion (doručak / večera – švedski sto)

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://hotelbip.me/index.php/me/location/2-uncategorised.

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

* Boravišna taksa i osiguranje (plaća se na recepciji hotela)

Leave a Reply

Your email address will not be published.