Christina Studios 3*

Hotel Christina Studios 3* smešten je na 350 metara od plaže u letovalištu Ligia, koje se nalazi na istočnoj obali Lefkade. Objekat je smešten u lepom  okruženju punom zelenila, nalazi se odmah iznad magistrale.

Sadržaj :  Pored smeštajnog kapaciteta hotel Christina Studios 3* raspolaže bazenom i snack barom. Hotel poseduje i bazen za decu. U vlasništvu hotela nalazi se i parking koji je dostupan za goste koji dolaze sopstvenim prevozom.

Smeštaj : Hotel Christina Studios 3* u svom sklopu ima 31 studio i apartman. Sve smeštajne jedinice pokrivene su internet signalom i imaju terase opremljene garniturom za sedenje. Pogled sa terase može biti na Jonsko more, planinu ili prelepo uređen vrt, koji takođe pripada hotelu.

 Sve klimatizovane smeštajne jedinice imaju TV i kuhinju ili čajnu kuhinju sa priborom za kuvanje i frižiderom. Pojedine smeštajne jedinice sadrže zaseban dnevni boravak.

Najmlađi gosti se mogu zabavljati u dečjem bazenu. Besplatni laptop računari dostupni su na zahtev.

Usluga : Usluga je na bazi najma.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web stranici : www.studioschristina.gr

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2017. godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.