Hotel Eva Beach 2*

Hotel Eva Beach 2* smešten je na samoj plaži Nidrija, udaljen oko 300 metara od centra ovog letovališta koje se nalazi na istočnoj obali jednog od najlepših jonskih ostrva – Lefkade. Najbliži market i restorani se nalaze na 80 metara udaljenosti. Hotel se nalazi u mirnom okruženju i ima prelepo uređen vrt pun zelenila.

Sadržaj : Hotel Eva Beach 2* pored smeštajnog kapaciteta poseduje i parking koji je dostupan svim gostima koji dolaze sopstvenim prevozom, recepciju, lift, vrt, internet (wireless), restoran,  bar, TV sala gde je televizor sa satelitskim kanalima, bar na plaži, ležaljke (na plaži).

Informacije o dodatnim uslugama kao što su iznajmljivanje automobila i korišćenje sefa gosti mogu potražiti na recepciji.

Smeštaj: Sve smeštajne jedinice u hotelu imaju balkon opremljen garniturom za sedenje, fen za kosu, radio, frižider, telefon, TV.

Usluga : Usluga je na bazi noćenja s doručkom.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web stranici : evabeach.gr

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2017. godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.