Hotel Family Inn 3*

Hotel Family Inn 3*  smešten je na samo 100 metara od plaže u letovalištu Argasi koje se nalazi na jugoistočnom delu poznatog jonskog ostrva Zakintos. Ovaj hotel, okružen prelepim vrtom sa palmama i ružama predstavlja pravu oazu  i idealno mesto za odmor.

Sadržaj : Hotel Family Inn pored smeštajnog kapaciteta poseduje bazen okružen ležaljkama i siuncobranima, kao i snack bar. Bilijar i mala biblioteka na raspolaganju su u okviru objekta.

Bežični internet je dostupan i besplatan samo u zajedničkim prostorijama hotela Family Inn.

Za sve goste koji dolaze svojim kolima hotel ima obezbeđen privatni parking.

Smeštaj : Nudi klimatizovane smeštajne jedinice sa sopstvenim balkonima koji gledaju na bazen ili prelepo uređen vrt. Sobe i apartmani hotela Family Inn imaju jednostavno uređen enterijer sa drvenim nameštajem. Sve smeštajne jedinice sadrže frižider, TV i telefon, a pojedine uključuju i čajnu kuhinju. Kupatila u sobama i apartmanima sadrže fen za kosu.

Usluga : Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2017. godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.