Hotel Galaxy Zakynthos 5*

Galaxy Hotel Zakynthos 5* smešten je na 500 metara od plaže u letovalištu Laganas, koje se nalazi na južnom delu jednog od najlepših jonskih ostrva – Zakintos. Hotel je okružen divnim vrtom i pored udobnih soba nudi brojne sadržaje koji će Vaš odmor učiniti potpunim.

Sadržaj : Hotel Galaxy 5* pored smeštajnog kapaciteta poseduje restoran, bazen okružen ležaljkama, uredan i prelepo uređen vrt koji se na zahtev može koristiti i za venčanja, salon lepote kao i centar za masažu. Iz bašte na krovu pruža se predivan pogled na zaliv Laganas.

Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu.

Hotel je pravi izbor i za najmlađe goste jer poseduje i malo dečje igralište.

Smeštaj : Sve prostrane sobe hotela sadrže TV sa stelitskim kanalima, klima-uređaj i frižider. Pored toga imaju balkon sa pogledom na okolinu.

Usluga : Usluga u hotelu je na bazi polupansiona.

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2017. godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.