Hotel Gouvia 2*

Hotel Gouvia 2* nalazi se u istoimenom mestu severno od grada Krfa. Hotel je smešten na samo 150 metara od plaže GouviaGuvia, pored koje se nalazi i jedna od najvećih marina u severnom delu ovog jonskog ostrva.

Sadržaj : Gouvia Hotel 2* u svom sklopu poseduje tradicionalni restoran i bogat doručak na bazi švedskog stola. Klimatizovane sobe imaju besplatan bežični internet i namešten balkon sa pogledom na bazen.

Gosti mogu da uživaju u piću u baru kod bazena i u glavnom baru. U restoranu možete probati neke od lokalnih specijaliteta i internacionalnih jela, posluženih od strane ljubaznog i nasmejanog osoblja. Hotel takođe rukovodi tavernom koja se nalazi direktno na plaži i služi morsku hranu kao i laka jela i pića.

Osoblje na recepciji koja radi 24 sata vam može dati informacije o izboru zabave u Guviji, kao što su barovi i noćni klubovi. Na 100 metara od hotela se nalazi autobuska stanica sa čestim prevozom do grada Krfa, udaljenog 6km i međunarodnog aerodroma na Krfu, udaljenog 7 km. Besplatan javni parking na raspolaganju je u blizini.

Smeštaj : Ovaj hotel raspolaže sa 41 sobom. Sve sobe ovog porodičnog hotela  su svetle i vazdušaste sa pločicama na podovima. Sve imaju TV i fen za kosu, klima uređaj i balkon opremljen garniturom za sedenje.

Usluga : Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web stranici : www.gouviahotel.com

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.