Hotel Iliada Beach 3*

Iliada Beach Hotel 3* lociran je na samoj obali Jonskog mora u mestu Guvia koje se nalazi 6 km severno od grada Krfa. Gradska plaža, na kojoj se mogu iznajmiti ležaljke i suncobrani, udaljena je svega 12 metara. Uz plažu su smešteni brojni kafići i taverne gde možete uživati u lokalnim specijalitetima i omiljenim pićima i poslasticama, uz uslugu ljubaznog i nasmejanog osoblja i divnog pogleda na more.

Sadržaj : Hotel Iliada Beach 3* pored smeštajnih jedinica u svom posedu ima recepciju, salon sa TV setom, WiFi internet u salonu i holu, internet odeljak, salon za goste koji čekaju povratak, ostavu za prtljag i prelepo uređen vrt pun zelenila i najraznovrsnijeg mediteranskog cveća.

Hotel nudi i mogućnost organizovanja prevoza sa i do aerodroma koji se nalazi 8 km daleko, uz doplatu.

Smeštaj : Hotel Iliada Beach 3* raspolaže sa 54 sobe, koje su udobne i skladno uređene. Imaju sve što je neophodno za kvalitetan odmor. Sve sobe su opremljene klima uređajem, TV setom, fenom za kosu. Svaka soba ima balkon, sa garniturom za sedenje a pogled sa terase se pruža na prelepo uređen vrt, unutrašnjost ostrva ili , kod nekih soba, delimično na more.

Usluga : Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web stranici : www.iliadabeach.com

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.