Hotel Juzno More**

Hotel Južno More** u Sutomoru je hotelski kompleks smešten kod plaže (svega par metara). Nekada deo kompleksa HTP Korali, sada kao hotelska jedinica za sebe i u sklopu nove kompanije svojim izgledom predstavlja pravo mesto za Vaš odmor.

Hotel Južno More se nalazi u Sutomoru, letovalištu na obali Jadranskog mora, na jugoistočnom delu velike sutomorske plaže. Hotel poseduje prostran, natkriven parking.
Hotel je udaljen oko 1 km od autobuske i železničke stanice. Dobra saobraćajna povezanost drumskim i železničkim putem pruža mogućnost dolaska svim prevoznim sredstvima.
Aerodrom Golubovci – Podgorica je udaljen 40 km, a aerodrom Tivat 45 km.
Na 6 km jugoistočno od hotela nalazi se grad Bar. Redovne trajektne linije: Bar – Bari – Bar i Bar – Ancona – Bar kao i železnički saobraćaj dovode goste ne samo iz okruženja već i iz inostranstva.

 Kompleks se sastoji od 3 objekta u čijem sastavu je 145 soba (jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne).
Sopstveni parking, park prostor kao i udaljenost od plaže samo par metara čine da ljubazno osoblje, izvanredna ponuda i kvalitet hrane kao i udobnost smeštaja budu razlozi koji su dovoljni da se odlučite upravo za boravak u hotelu Južno More.
Svaka soba ima kupatilo, tuš, klimu, mini bar, telefon i balkon, a većina je sa pogledom na more.
Hotel ima besplatan WiFi za sve goste hotela, klimatizovani restoran, TV salu, prostrane terase, park, terasu ispred restoranskog dela u ograđenom prostoru sa kafeterijom i poslastičarnicom sa igraonicom za decu koja je gratis za goste kafeterije, parking koji je besplatan za goste hotela.

Usluga: Noćenje sa doručkom, polupansion i pun pansion.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web stranici : www.juznomore.me

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

* Boravišna taksa i osiguranje (plaća se na recepciji hotela)

Leave a Reply

Your email address will not be published.