Hotel Kamelija

Hotel Kamelija smešten je na oko 1 km od centra Tivta i na samo par minuta hoda od plaže. Ovaj hotel nudi otvoreni bazen (sezonski), restoran i besplatan parking. Besplatan bežični internet dostupan je u pojedinim sobama. Sve smeštajne jedinice jednostavno su uređene i uključuju balkon, klima  i sopstveno kupatilo sa tušem ili kadom. Iz pojedinih soba pruža se pogled na bazen ili more. Recepcija radi non-stop. Bilijar možete da igrate besplatno, dok se tenis dodatno naplaćuje. Pored toga, dostupne su vam i usluge pranja veša i peglanja uz doplatu. Automobili se može iznajmiti u okviru objekta, dok je okolina idealna za gnjuranje i ronjenje. Budva je udaljena 26 km, a Nacionalni park Lovćen 36 km. Aerodrom Tivat se nalazi na 6 km.
Usluga: Polupansion – doručak / večera, švedski sto.

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: www.htpmimoza.me

Pogledajte kompletnu ponudu smeštaja u Crnoj Gori na: Crna Gora letovanje 

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

* Boravišna taksa i osiguranje (plaća se na recepciji hotela)

Leave a Reply

Your email address will not be published.