Hotel Konaki 2*

Hotel Konaki 2* smešten je na 250 metara udaljenosti od plaže u Ligiji, letovalištu koje se nalazi na istočnoj obali Lefkade. Ovaj hotel se nalazi u prijatnom ambijentu i zbog svog prelepo uređenog vrta predstavlja pravu oazu i idealno mesto za odmor.

Sadržaj : Hotel Konaki 2* pored smeštajnog kapaciteta nudi besplatan bežični internet, tradicionalni restoran i doručak na bazi švedskog stola. Možete koristiti i dobro opremljenu teretanu. Besplatan privatni parking vam je na raspolaganju u okviru objekta.

Smeštaj : Hotel Konaki 2* raspolaže sa 69 soba. Sve hotelske sobe imaju sopstvene balkone opremljene garniturom za sedenje sa pogledom na maslinjake ili bazen.

Sve sobe su klimatizovani i sadrže frižider, telefon i TV. Svaka soba ima sopstveni ulaz.

Usluga : Usluga u ovom hotelu je na bazi noćenja sa doručkom.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web stranici : www.hotelkonaki.com

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2017. godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.