Hotel Louis Corcyra Beach 4*

Hotel Louis Corcyra Beach 4* nalazi se na samoj plaži, u mirnom mestu Guvia, koje je locirano 6 km severno od grada Krfa.

Gosti se mogu opustiti i provesti divne trenutke sa prijateljima i porodicom u ovom prijatnom hotelu, smeštenom između 2 veličanstvene prirodne uvale u Guviji. Okolina je karakteristična po bujnom mediteranskom zelenilu i peščanim plažama sa kristalnom čistom toplom vodom.

Tematske večeri i zabavni program organizuju se nekoliko puta nedeljno. Sadržaji odmarališta uključuju i dečije igralište.

Odmaralište Corcyra Gardens udaljeno je samo 100 metara od prodavnica i 10 minuta vožnje od grada Krfa i aerodroma. Do prodavnica, barova i restorana u mestu Guvia može se stići pešice za 5 minuta.

Sadržaj : Hotel Louis Corcyra Beach 4* pored smeštajnog kapaciteta sadrži još i bazen, bar, recepciju, restoran i dečje igralište. Ceo kompleks je pokriven WiFi signalom.

Smeštaj : Ovaj luksuzni hotel raspolaže sa 310 soba. Sve sobe su kompletno opremljene i gostima omogućavaju potpuni odmor u prijatnom i luksuznom ambijentu.

Usluga : Usluga je na bazi all inclusive-a.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web stranici : louiscorcyra.com

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.