Hotel Madouri Beach 3*

Hotel Madouri Beach 3* smešten je uz samu obalu, na plaži udaljenoj oko 1 km od centra šarmantnog letovališta Nidri, na istočnoj obali jednog od najlepših jonskih ostrva – Lefkade.

Sadržaj : Hotel Madouri Beach 3* pored smeštajnog kapaciteta sadrži i recepciju, bar na plaži kao i ležaljke i suncobrane koji se nalaze na plaži, nekoliko metara od samog hotela. Informacije o korišćenju sefa, kao i sve ostale informacije kako o svom boravku tako i o sadržajima koje ovo letovalište pruža, gosti mogu potražiti na recepciji hotela. Hotel je pokriven WiFi signalom, koji je uključen u cenu.

Hotel poseduje i bar na plaži, gde uz divan pogled na Jonsko more možete uživati u omiljenom piću ili kafi. Uvek nasmejano i ljubazno osoblje će Vam pružiti sve informacije naophodne za Vaš što kvalitetniji odmor.

Smeštaj : Hotel Madouri Beach 3* raspolaže sa sobama tipa studio i apartman. Sve smeštajne jedinice imaju opremljeno kupatilo sa kadom ili tuš-kabinom, TV sa satelitskim kanalima i balkon na kome se nalazi garnitura za sedenje a sa kog se pogled pruža ili na more ili na planinu.

Usluga : Usluga je na bazi najma.

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2017. godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.