Hotel Marbella Corfu 5*

Hotel MarBella Corfu 5* nalazi se u mestu Agios Ioannis, u južnom delu ostrva Krf, jednog od najlepših jonskih ostrva. Ovaj luksuzni hotel smešten je uz samu obalu i poseduje sve neophodne sadržaje koji su potrebni da gostima omoguće nezaboravan odmor.

Sadržaj : Ovaj luksuzni hotelski kompleks posedeuje 6 restorana, 4 bara, bazen, teretanu, dečju igraonicu, WiFi, recepciju, veliki izbor sportova na vodi, privatnu plažu.

U restoranima koji se nalaze u sklopu hotela možete probrati najraznovrsnije specijalitete, kako grcke tako i ostalih internacionalnih kuhinja. U barovima na plaži i pored bazena možete uživati uz omiljena pića i poslastice a s obzirom da hotel nudi veliki izbor sportova na vodi sigurno će biti pravi izbor i za goste avanturističkog duha.

Smeštaj : Hotel Marbella Corfu 5* raspolaže sa 384 sobe, od kojih je svaka kompletno opremljena. Sve sobe poseduju klima uređaje, televizore u boji i sve ono što Vam je neophodno za komforan odmor nakon dana provedenog na plaži ili u obilasku ovog predivnog jonskog bisera. Svaka soba ima terasu sa pogledom na more ili prelepo uređen vrt. Kompleks pored standardnih sadrži i luksuzne sobe i apartmane od kojih neke čak poseduju i privatni bazen.

Usluga : Usluga je na bazi polupansiona.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web stranici : www.marbella.gr

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.