Hotel Natalie 3*

Hotel Natalie 3* smešten je na samo 50 metara od peščane plaže u letovalištu Laganas, koje se nalazi na jušnom delu ostrva Zakintos, jednog od najlepših grčkih ostrva u Jonskom moru. Hotel je od aerodroma udaljen 3 kilometra.

Sadržaj : Pored smeštajnog kapaciteta Hotel Natalie 3* u svojoj ponudi ima snack bar, bazen okružen ležaljkama i suncobranima koji su gostima hotela na raspolaganju. Za goste koji dolaze svojim kolima hotel ima obezbeđen parking.

Hotel Natalie 3* je pogodan i za najmlađe goste, s obzirom da poseduje dečji bazen i malo dečje igralište.

Hotel je pokriven WiFi internet signalom.

Smeštaj : Hotel Natalie 3* raspolaže sa 40 smeštajnih jedinica. Sve jedinice su opremljene TV-om sa satelitskim kanalima, frižiderom, fenom za kosu. Sve sobe imaju balkon opremljen garniturom za sedenje i sa pogledom na more ili glavnu ulicu.

Korišćenje sefa i klima uređaja koje svaka soba ima u svom sastavu, dodatno se naplaćuje.

Usluga : Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web stranici : www.nataliehotel.gr

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2017. godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.