Hotel Obala ***

Hotel Obala 3* se nalazi na samoj obali mora i pored jedne od najlepših plaža mediterana, u Rafailovićima. U vlasništvu je porodice Rafailović koje je već decenijama poznata po tome što gostima nudi izuzetno prijatnu i domaću atmosferu. U ovom hotelu gosti se osećaju opušteno i komforno, skoro pa kao kod kuće. Preteča ovog hotela je poznati restoran koji je osnovan još 1979. godine.

Hotel Obala svojim gostima nudi smeštaj u sobama, studijima i apartmanima. Od plaže ga deli šetalište koje se prostire duž čitave budvanske rivijere.

Sve sobe, studiji i apartmani imaju klima uređaj, TV, mini bar, kupatilo, tuš/WC.

Sa obe strane šetališta nalazi se terasa hotelskog restorana sa vrhunskim specijalitetima. Sa terase restorana, ako i iz većine hotelskih soba, pruža se pogled na more. U okviru terase postoji i besplatan bežični internet.

Usluga: Polupansion

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://www.hotelobala.me/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

* Boravišna taksa i osiguranje (plaća se na recepciji hotela)

Leave a Reply

Your email address will not be published.