Hotel Palma****

Hotel Palma 4* nalazi se u Tivtu, u zalivu Boka Kotorska ,pored sopstvene privatne plaže, okružene kafeima, i ima spektakularan pogled na Tivatski zaliv. Objekat nudi veliki restoran i besplatan bežični internet. Susedni Kotor, udaljen 8 km, nalazi se na UNESCO-voj listi svetske baštine. Gosti hotela Palma mogu da se opuste na plaži ili na sunčanoj terasi. Većina soba ima pogled na more, a neke poseduju i sopstveni balkon. Sva kupatila su opremljena tuš kabinom. Na 20 minuta hoda nalazi se nekoliko dobro opremljenih sportskih objekata, uključujući fudbalske i košarkaške terene. Istorijski gradovi Sveti Stefan i Bar udaljeni su 30 km i 65 km.
Hotel je potpuno renoviran u 2016. godini wellness centrom, privatnom plažom i dva restorana.  

Usluga: Noćenje sa doručkom.

Više informacija o ovom hotelu možete naći na web stranici http://hotelpalma.me/mne/index.php .

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

* Boravišna taksa i osiguranje (plaća se na recepciji hotela)

Leave a Reply

Your email address will not be published.