Hotel Palmyra Zakynthos 3*

Hotel Palmyra Zakynthos 3* smešten je na samo 100 metara od gradske plaže u letovalištu Argasi, koje se nalazi na jugoistoku jednog od najlepših grčkih ostrva u Jonskom moru – ostrva Zakintos. Hotel je od aerodroma udaljen 6 kilometara.

Sadržaj : Pored smeštajnog kapaciteta Hotel palmyra 3* poseduje otvoreni bazen sa terasom za sunčanje opremljenu ležaljkama i suncobranima koji su gostima na raspolaganju.

Hotel poseduje i restoran koji se nalazi na krovnoj terasi a u kome uz uslugu uvek nasmejanog osoblja možete uživati u najukusnijim grčkim lokalnim specijalitetima i omiljenim pićima.

Hotel je pravi izbor i za najmlađe goste jer pored dečjeg bazena poseduje i malo igralište kao i prelepo uređen vrt.

Sve informacije bitne za boravak u hotelu kao i informacije o letovalištu, iznajmljivanju automobila i najlepšim plažama gosti mogu potražiti od ljubaznog osoblja na recepciji hotela koja radi 24 časa.

Bežični internet je besplatan i dostupan gostima. Za goste koji dolaze svojim kolima hotel ima obezbeđen parking prostor.

Smeštaj : Hotel Palmyra 3* u svojoj ponudi ima sobe sa pogledom na bazen ili vrt. Sve sobe u hotelu Palmyra 3* su klimatizovane i opremljene satelitskom televizijom, mini-frižiderom i fenom za kosu. Sve sobe poseduju sopstveno kupatilo i balkon sa pogledom na bazen ili vrt.

Usluga : Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web stranici : hotelpalmyra.gr

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2017. godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.