Hotel Pine****

Hotel Pine

Hotel Pine 4* smešten je u Tivtu, u Boki Kotorskoj,pored same obale jadranskog mora. Zahvaljujući svojoj lokaciji hotel nudi neverovatan pogled na Tivatski zaliv. Potpuno je renoviran 2014. godine i raspolaže sobama i udobnim apartmanima s pogledom na more ili okrenutim ka mirnoj zoni grada.

U okviru hotela na raspolaganju je savremeni wellness, gde se gosti mogu opustiti u sauni ili vežbati u fitnes centru. Gosti mogu uživati u veličanstvenim zalascima sunca na lepoj terasi restorana, gde se služe raznovrsni specijaliteti, uključujući sveže plodove mora i jela od mesa, a ljubiteljima ukusnih slatkiša na raspolaganju je kafe poslastičarnica.
Dozvoljeni su kućni ljubimci.

Parking je obezbeđen za goste hotela.

Hotel sadrži aperitiv bar, fitnes salu, kafe bar, letnju baštu, poslastičarnicu, recepciju, restoran, saunu.
Sve sobe sadrže bade mantil, fen za kosu, klima uređaj, kupatilo, LCD TV, mini bar, peškire, sef, telefon, tv/sat, WIFI internet.

Usluga: Noćenje sa doručkom, doručak – švedski sto.

Više informacija o ovom hotelu možete naći na web stranici http://www.hotelpine.me/

Hotel Pine

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

* Boravišna taksa i osiguranje (plaća se na recepciji hotela)

Tivat

Leave a Reply

Your email address will not be published.