Hotel Zante Park 5*

Hotel Zante Park 5* smešten je na 350 metara od plaže u letovalištu Laganas, najpoznatijeg letovališta na ostrvu Zakintos. Hotel je od aerodroma udaljen 5 km a od grada i luke Zakintos udaljen je 7 kilometara.

Sadržaj : Pored smeštajnog kapaciteta ovaj luksuzni hotel sadrži restoran, konferencijsku salu, bazen okružen ležaljkama i suncobranima, bar pored bazena, teretanu, saunu, spa centar, lobi sa TV-om i stolovima za snuker i stoni-tenis. Ponuda hotela obuhvata moderne sadržaje i raznovrsne rekreativne aktivnosti.

Besplatan bežični internet je dostupan u celom hotelu.

Smeštaj : Sve sobe hotela Zante Park su prostrane, klimatizovane, elegantno uređene i sadrže TV sa satelitskim kanalima, sef i sopstveni balkon.

Usluga : Usluga u hotelu je na bazi polupansiona.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web stranici : www.zanteparkhotels.gr

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2017. godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.