Hotel Potamaki Beach 3*

Hotel Potamaki Beach 3* se nalazi kraj plaže u Benitsesu, južno od grada Krfa. Hotel je smešten uz samu obalu, u centru Benitsesa koji predstavlja savršeni spoj planine i mora.

Sadržaj : Hotel Potamaki Beach 3* pored smeštajnog kapaciteta poseduje i bazen okiružen ležaljkama i suncobranima, kao i bazen za decu. Hotelska recepcija radi 24 sata dnevno. U sklopu hotela se još nalaze restoran i bar gde možete uživati u omiljenim pićima i lokalnim specijalitetima.

Hotel Potamaki Beach 3* poseduje suvenirnicu i čuveni muzej školjki, poznat na čitavom ostrvu.

Takođe, možete se odmoriti i u salonima gde je obezbeđen besplatan WiFi signal. Parking je besplatan za goste hotela.

Smeštaj : Hotel raspolaže sa 165 soba, ukusno nameštenih, od kojih većina ima pogled na more. Sve sobe sadrže satelitsku televiziju i frižider. Balkoni su opremljeni garniturama za sedenje a pogled može biti na more, planinu ili dvorište sa bazenom.

Usluga : Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web stranici : www.potamakibeachhotel.com

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.