Hotel Primasol Louis Ioanian Sun 4*

Hotel Primasol Louis Ionian Sun 4* nalazi se u mestu Agios Ioannis, na jugoistoku Krfa. Hotel Primasol Louis Ionian 4* se nalazi na samo 50 metara od plaže, do koje se stiže  tunelom koji vodi od hotela.

Sadržaj: U sklopu hotela nalaze se i : mini-market, suvenirnica, internet cafee i besplatan bežični internet u glavnom baru. Hotel je smešten na obali i u svom sklopu poseduje 2 restorana, 6 barova, terene za košarku i tenis i 2 bazena.

Smeštaj : Hotel raspolaže sa 213 soba. Sobe hotela Primasol Louis Ionian Sun 4* imaju balkone koji su opremljeni garniturama za sedenje i sa njih se pogled pruža na more ili planinu. Svaka smeštajna jedinica ima sopstveno kupatilo i potpuno je opremljena, klimatizovana i ima fen za kosu, sef i satelitsku televiziju.

Hotel Primasol Louis Ionian Sun 4* je udaljen 15 km od Međunarodnog aerodroma na Krfu i 15 km od prestonice ostrva, istoimenog grada Krfa.

Usluga : Usluga je na bazi all inclusive-a.

Više informacija o ovom hotelu možete naći na web stranici : louisioniansun.com

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.