Hotel Sato****

Hotel Sato 4* smešten je u centru Sutomora, na samo 30 metara od privatne peščane plaže. U ponudi su privatni bazen i wellness centar. Na raspolaganju su hotelski restoran, besplatan bežični internet i besplatan parking. Iz krovnog bara pruža se panoramski pogled na more.
Klimatizovane smeštajne jedinice u hotelu Sato poseduju nameštene balkone sa pogledom na more. Svaka smeštajna jedinica sadrži LCD TV sa kablovskim kanalima, sef, mini-bar i kupatilo sa tušem. Recepcija radi 24 sata dnevno, a u svetlom foajeu nalaze se udobne fotelje. Tokom boravka se možete opustiti na zajedničkoj terasi u vrtu.
Do raznovrsnih restorana, kafea i barova stići ćete za nekoliko koraka. Do prehrambene prodavnice ima 10 metara. Stari grad u Baru se nalazi na 6 km. Stajalište lokalnih autobusa je udaljeno 100 metara. Glavna autobuska stanica i trajektno pristanište nalaze se u Baru, na 6 km. Aerodrom Podgorica je udaljen 41 km.  Tokom boravka možete uživati i u mnogim BESPLATNIM pogodnostima poput: bežični internet i parking.
Usluga: Noćenje sa doručkom  ( na bazi švedskog stola )
Više informacija o ovom hotelu možete naći na web stranici : www.satoresort.com

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

* Boravišna taksa i osiguranje (plaća se na recepciji hotela)

Leave a Reply

Your email address will not be published.