Hotel Strada Marina 3*

Hotel Strada Marina 3* je smešten na pogodnoj lokaciji, na 100 metara od luke i centra Zakintosa.

Sadržaj :  Pored smeštajnog kapaciteta hotel Strada Marina 3* u svom sklopu ima bar sa salonom u zatvorenom prostoru i krovnu terasu sa bazenom sa koje se pruža neverovatan pogled na luku Zakintos.

Doručak je na bazi švedskom stola. Besplatan bežični internet možete koristiti u celom hotelu, a na raspolaganju vam je i besplatan parking u sklopu objekta.

Smeštaj : Hotel Strada Marina 3* u svojoj ponudi ima sobe iz kojih se pruža pogled na more i planinu. Većina klimatizovanih soba hotela Strada Marina 3* poseduje sopstveni balkon. U svakoj sobi se nalazi TV sa satelitskim kanalima, prostor za sedenje, mali frižider i sopstveno kupatilo s besplatnim toaletnim priborom i fenom za kosu.

Autobuska stanica se nalazi na 100 metara od hotela, a najbliža plaža je udaljena 500 metara. Aerodrom Zakintos je udaljen 3 km.

Usluga : Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web stranici : www.stradamarina.gr

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2017. godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.