Hotel Sun Resort ****

Hotel Sun Resort 4* je udaljen samo jedan minut hoda od plaže. Nalazi se u malom parku na šetalištu kraj mora u Herceg Novom. Gostima nudi besplatnu betonsku plažu i prelepo uređen vrt sa bazenom koji radi od maja do oktobra meseca. Besplatan bežični internet dostupan je u zajedničkim prostorijama i u dva restorana-Lovćen i Jadranka. Okružen je gustom vegetacijom, palmama gde je smešteno pet hotelskih zgrada i dvadeset apartmanskih vila.

Sve sobe imaju klima uređaj i sopstveno kupatilo, a iz većine soba se pruža prelepa panorama ne hercegnovski zaliv. Gosti mogu koristiti besplatne ležaljke i suncobrane kao i sportske terene, bazene za odrasle i decu i wellness centar koji nudi infracrvenu i finsku saunu, hidromasažnu kadu, solarijum i tretmane masaže. Hotelski kompleks ima tri restorana i barove. Gosti mogu da koriste sve usluge hotelskog parka bez obzira na to u kojem delu hotelskog kompleksa su smešteni.

Mediteranska i internacionalna jela se služe u restoranu Jadranka, koji ima terasu sa pogledom na more. U blizini hotela nalaze se i mnogobrojni kafići, restorani, barovi i noćni klubovi.

Hotel je pogodan i za organizovanje skupova, konferencija i seminara zahvaljujući velikoj, savremeno opremljenoj konferencijskog sali. Poseduje i veliki privatan parking.

Usluga: Polupansion – doručak/večera (švedski sto)

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

* Boravišna taksa i osiguranje (plaća se na recepciji hotela)

Pogledajte kompletnu ponudu smeštaja i izleta na Zlatiboru na sajtu: http://visit-zlatibor.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.