Hotel Thalero Holiday Center 2*

Hotel Thalero Holiday Center 2* smešten je na 300 metara od plaže u letovalištu Ligia, koje se nalazi na istočnoj obali ostrva Lefkada. Nalazi se u prelepom prirodnom okruženju, smešten među maslinjacima pa predstavlja pravu oazu za odmor.

Sadržaj : Gostima su na raspolaganju besplatni bežični internet i prostorija za stoni tenis. U okviru objekta obezbeđen je besplatan parking za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom.

Hotel poseduje bazen kao i igralište za decu. Gosti se mogu opustiti u baru pored bazena, gde se služe pića i kafa u senci palmi. Objekat poseduje i malu biblioteku.

Smeštaj : Tip smeštaja u ovom hotelu je studio. Sve smeštajne jedinice sadrže klima-uređaj, TV, čajnu kuhinju sa frižiderom i sopstveno kupatilo sa tušem.

Usluga : Usluga u hotelu Thalero Holiday Center 2* je na bazi najma.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web stranici : www.thalero.gr

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2017. godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.