Hotel Vila Margot ***

Garni hotel vila Margot 3* se nalazi u centru Herceg Novog i udaljen je 40 m od plaže.

Hotel poseduje zatvoreni bazen, terasu za sunčanje i vrt sa priborom za pripremu roštilja.

Sve sobe u hotelu poseduju kupatilo, terasu sa pogledom na more ili vrt, telefon, WiFi. Pojedine sobe imaju i frižider. Peškiri i posteljina su obezbeđeni. Pansion ima nekoliko apartmana sa kuhinjom i više dvokrevetnih soba sa francuskim ležajem.

Gostima su na raspolaganju restoran, bazen koji se tokom leta jednim delom otvara prema terasi sa suncobranima i ležaljkama, sauna i sala za sastanke. Vila je otvorena tokom cele godine.

Cavtat se nalazi na 31 km, a Dubrovnik na 47 km od objekta. Hotel vila Margot je udaljen o31 km od Budve, a najbliži aerodrom je Tivat, koji je udaljen 26 km od objekta.

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://www.vilamargot.com/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

* Boravišna taksa i osiguranje (plaća se na recepciji hotela)

Leave a Reply

Your email address will not be published.